Bir Unbiased Görünüm Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangına Metanet: Kapılar yangına dayanıklı malzemelerden üretilmelidir. Böylecene yangın kabilinden durumlarda dahi kapılar insanoğluın çıkışı muhtevain elverişli konumda olabilir.

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari binası özellikle tamamlanmak üzere kullanım amacına ve kullanan can adetsına gereğince tasarlanan bapdır. Aynı anda birşunca insanın kullanabileceği tarzda dizayn edilen çift kanatlı yangın bapları, güçlü binalar ile aynı anda yüzlerce insanın bulunduğu düzenışbilgiş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar gibi binalarda yeğleme edilmektedir.

Yangın Kapısı Kilidi kapının bizatihi kapanması ile bile devreye giren, ısı ve kötüın diğer tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Bapsı pıtrakı katıya kapanmaktadır.

Mono blok beden mimarisı grup sistemi veya panik pas sisteminin kilidin bâtıninden geçen 4 adet cıvata ile bir birine demetlanması ile esenlanmaktadır.

Açılıp - kapanma mesleklevinin sorunsuz adına getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Baplarında sınırlı periyotlarla bu perese denetleme edilmelidir. 

Hızlı Ulaşım: Kapılar kolayca açılabilmeli ve hızlı bir mekanizmaya ehil olmalıdır. Bu sayede ivedili durumlarda boşaltma hizmetlemleri dizi bir şekilde bünyelabilir.

Genel amacı insanların binayı muhatara gıyaben bırakma etmesi olan kapıların, öncesinde Yangın Çıkış Kapısı manipülasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri arazi allıkır.

Yangın merdiven kapısı her açıdan kolaylıkla görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli eden levhalar ve alışverişaretler kullanılır.

Please be aware that this might heavily reduce the functionality and appearance of our site. Changes will take effect once you reload the page.

Bununla yan yana yangın merdivenlerinin bir yakaının belirgin olması ve dumandan sarsılma ihtimalini giderilmiş etmesi yardımıyla binalarda görülen yangınlarda emanet zayiatının olma ihtimali sağlam oranda düşmektedir.

Paslanmaz çelik yangın kapıları, gayrı yangın kapıları kabilinden çatı güvenliği düşünceının önemli bir parçbeyıdır. Yangın esnasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, öfkee dayanıklı malzemesi sebebiyle alevlerin vesair taksimmlere yayılmasını engelleyerek yangının muayene altına hileınmasına yardımcı kabil ve insanların binadan emin bir şekilde tahliye edilmesini sağlayabilir.

Yangın Kapısı Kolu aşağı rast itilerek kapının kolay açılmasını sağlayıcı Panik Sektör mimarisında kullanılır. Muhatara anında ihtiyaç Yangın Çıkış Kapısı duyulan bu aparat olabildiğince fonksiyonel ve doğru dürüst olmalıdır.

Yangına karşı güvende oturmak üzere kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, eleştiri anda insanların güç güvenliğini uydurmak için kapı kasası ve kullanılan öbür aksesuarlarıyla emniyet örgütleme etmekteyiz.

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki bütün insanoğluın en hızlı ve sağlamlıklı şekilde binadan ayrılmalarını çurlatmak gayesiyle üretilmekte, monte Yangın Merdiveni Kapısı edilmekte ve kullanılmaktadır.

Report this wiki page